Cztery Stawy Kuchnia Natura Relaks - letnia restauracja zlokalizowana przy urokliwych stawach w Rudzie Różanieckiej, bezpośrednio w otulinie Puszczy Solskiej na Roztoczu. Zgodnie z dewizą tego miejsca wpisującego się w trend turystyki kulinarnej, serwowana jest tu lokalna, domowa, ale jednak niestandardowa kuchnia oparta na rybach z własnych stawów w otoczeniu przyrody w „standardzie” Natury 2000, zapewniając ciszę i relaks.
Ryby z własnej hodowli, wędzone tradycyjnie w wędzarni opalanej drewnem, ryby podane na wszelkie sposoby, bez ości, zupy rybne, proziaki, lemoniada domowa z syropem z mniszka lekarskiego, piwa konwencjonalne i kraftowe, cydr, napoje gorące.
Wszystko świeże, pyszne na miejscu lub na wynos. W menu znaleźć można ryby prosto z wędzarni, pieczone, smażone, w sałatach, do tego dania wegetariańskie, mnóstwo pysznych dodatków, zarówno na słodko jak i na słono. Nie może oczywiście zabraknąć naturalnych fantastycznych lodów i deserów oraz słynnej lemoniady. Przetwory zamknięte w słoiczkach, sprzedawane pod marką Smolin Fish.
Zarówno w letniej restauracji jak i w koszach śniadaniowych podawane są samodzielnie wytwarzane produkty tj. chleb na zakwasie, bułeczki, dżemy, ryby, sery i inne smakołyki.